fbpx
Uncategorized

De leukste kinderboeken voor thuis en onderweg.

De zomervakantie is begonnen. Tijdens de zomervakantie gaan veel mensen op vakantie. Sommigen gaan met de auto, anderen met het vliegtuig. Meestal ben je wel even onderweg naar de vakantiebestemming. Je kan je kinderen vermaken met een filmpje of spelletje op een tablet, maar de tijd gaat ook sneller met een goed boek. In de tuin, het park of op het strand is het ook fijn om een leuk boek te lezen.
In dit artikel deel ik een aantal leuke boeken voor thuis of onderweg.

Zoekboeken 

Mooie bladzijden vol met plaatjes. In die mooie platen moeten kinderen bepaalde voertuigen, personen en voorwerpen zoeken. Gegarandeerd uren leesplezier onderweg.


Lees ook: De kracht van voorlezen.

Prentenboeken

Er zijn veel soorten prentenboeken. Sommigen hebben veel tekst anderen hebben vooral mooie tekeningen. Voor kinderen is het heerlijk om te worden voorgelezen uit een prentenboek, met de tekeningen gaat een verhaal echt leven. Ook ideaal voor op de achterbank, oudere broers of zussen kunnen gemakkelijk uit dit boek voorlezen. BoekenBoeken

Lees ook: Welke invloed heb jij op de taalontwikkeling van kinderen.

Zelfleesboeken

Met een spannend zelfleesboek is die lange auto rit zo voorbij.  


Veel leesplezier en een fijne zomer!

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliatie links. Dit zijn links naar de producten die ik in dit artikel beschrijf. Als je via deze link een artikel koopt, ontvang ik hiervoor een commissie. Dit kost jou als koper niets extra.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *