fbpx
Activiteiten

Paddenstoelen knutselen met een dreumes.

De herfst is weer begonnen. De bladeren kleuren aan de bomen en de paddenstoelen schieten weer uit de grond. In dit artikel 2 manieren om met je kind een paddenstoel te knutselen. Deze paddenstoelen heb ik samen met mijn dreumes gemaakt.

Beide manieren stimuleren de fijne motoriek van je kindje.

Bij de eerste paddenstoel heb je witte verf en wattenstaafjes nodig. Met de wattenstaafjes worden de witte stipjes op de paddenstoel gestempeld. Ik heb de ‘babywattenstaafjes’ gebruikt omdat je hier wat dikkere stippen mee krijgt.

Of strepen in ons geval 😉 

Voor de tweede paddenstoel heb ik witte stippen uitgeknipt. Deze stippen heeft mijn dreumes op de paddenstoel geplakt. 

Hoe gezellig zijn deze paddenstoelen geworden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *